ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

На виконання Плану роботи Івано-Франківського фахового коледжу, Плану роботи педагогічної ради закладу 31.01.2023 року відбулося чергове засідання Педагогічної ради. У відповідності до порядку денного було обговорено низку важливих питань.

Про підсумки діяльності Івано-Франківського фахового коледжу у І семестрі 2022-2023 н. р. та завдання колективу щодо забезпечення якості освітнього процесу членів Педагогічної ради ознайомили завідувачі відділень коледжу Ликтей Л. М., Сидорук О. М., Наконечна І. М. та завідувач навчально-методичного кабінету Глушко В. І., співдоповідачами виступили заступник директора коледжу з навчально-методичної роботи Никорак Я. Я. та заступник директора з навчально-виховної роботи Полякова Т. В. Було прийнято рішення головам циклових комісій вжити заходів щодо активізації взаємовідвідування навчальних занять педагогічними працівниками з метою обміну педагогічним досвідом.

Методист коледжу Гавадзин О.Я. доповіла про завдання щодо підвищення професійної кваліфікації педагогічних працівників та проведення чергової атестації викладачів коледжу. Було зазначено вимогу підвищення кваліфікації, як однієї з обов’язкових умов атестації для педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти в обсязі не менше 30 годин (І кредит). Незмінним залишається проблемне питання організації навчально-методичної роботи коледжу – підготовка майбутнього фахівця до інноваційної освітньої діяльності.

Узагальнення досвіду роботи у міжатестаційний період, ефективність педагогічної діяльності та підвищення професійної кваліфікації педагогічних працівників, які проходять атестацію в 2023 році, висвітлили голови циклових комісій. Важливою складовою напрацювань викладачів є навчально-методична база. На засіданні рекомендували до друку більше 20 різних методичних розробок.

Якісно працюймо на своєму педагогічному фронті, адже своєю діяльністю ми формуємо майбутнє нашої держави.

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Про підсумки діяльності Івано-Франківського фахового коледжу в І семестрі 2022-2023 н. р. та завдання колективу щодо підвищення якості освітнього процесу – доповідач Полякова Т.В.

Про підсумки діяльності Івано-Франківського фахового коледжу в І семестрі 2022-2023 н. р. та завдання колективу щодо підвищення якості освітнього процесу – доповідач Ликтей Л.М.

Про підсумки діяльності Івано-Франківського фахового коледжу в І семестрі 2022-2023 н. р. та завдання колективу щодо підвищення якості освітнього процесу – доповідач Сидорук О.М.