Заняття з елементами гри «Асоціації в риториці»

Публічне мовлення як вид людської діяльності являє собою взаємодію автора (суб’єкта) й аудиторії (об’єкта). При цьому той, хто виступає (промовець), використовує певні засоби, форми взаємодії з аудиторією.

Здатність генерувати нові ідеї (креативність), володіти навичками щодо використання базових законів і принципів ораторського мистецтва для формування дієвої мовленнєвої комунікації, виробляти стратегію публічного виступу, застосовувати різні види аргументів у публічному виступі, – цих навиків навчає студентів на практичних заняттях з ораторської майстерності викладачка Малиновська Ірина Володимирівна. Таке заняття з елементами гри «Асоціації в риториці» відбулось в юридичному відділенні Івано-Франківського фахового коледжу для студентів 2-го курсу спеціальності «Право».

На занятті студенти вдосконалювали здатність до абстрактного мислення, аналізу та синтезу, вчилися володіти загально-науковою методологією щодо розрізнення предмета (об’єкта) і слова (поняття), застосовували знання та вміння щодо специфіки логічного мислення і наукового пізнання у процесі практичного заняття.