Старостат

26 жовтня 2022 року відбувся старостат у Івано-Франківському фаховому коледжі ПНУ ім. Василя Стефаника”. На зустрічі зі сторостами була присутня керівна ланка коледжу: директор Юрій Миколайович Москаленко, заступник директора Тетяна Вікторівна Полякова, заступник директора коледжу з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, завідувачі відділень Людмила Миколаївна Ликтей, Оксана Миколаївна Сидорук, Іванна Миколаївна Наконечна. Також присутніми були голова профкому Аліна Куземчак і голова сенату Марія Лукунюк.
Порушили ряд запитань: опалення, формату навчання, нестачі місць в гуртожитку, підписання декларацій про доброчесність. Вирішено, що опалювальний сезон розпочнеться, як в усій країні, коли температура повітря впаде нижче 8 градусів тепла протягом трьох днів.  На даний час є можливість для офлайн навчання. Це зроблено з метою, отримання якісних знаннь студентами.
У гуртожитках не вистачає місць через те, що там на разі проживають внутрішньо переміщені особи, проте керівництво коледжу всіма силами шукає можливість поселяти студентів, які проживають далеко від Івано-Франківська. На даний момент питання вирішується.
Всім старостам передали декларації про доброчесність. Цю ідею наш коледж запозичив у американських друзів, які співпрацюють з нами. Декларація про правила взаємодії студента з викладачем, про заборону списування. Декларації зберігатимуться в особових справах студентів.
Також оголосили про вибори нової голови сенату, які відбудуться 11 листопада.