Брейн-ринг на юридичному відділенні коледжу!

Кмітливість та ерудованість, бажання перемогти та азарт у досягненні результату! Все це показали команди студентів юридичного відділення коледжу на брейн-рингу, що відбувся в рамках заходів тижня циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Право»).

У грі взяли участь команди 2-го, 3-го та 4-го курсу спеціальності «Право», а також збірна команда студентів спеціальності «Туризм».

У напруженій боротьбі, за підтримки своїх одногрупників та за результатами оцінки компетентного журі в складі викладачів юридичного відділення, перемогу здобули студенти 4-го курсу спеціальності «Право». Лише на два очки відставши від переможців, друге місце зайняла команда студентів 2-го курсу спеціальності «Право». Третє місце між собою поділили команда студентів 3-го курсу спеціальності «Право» та збірна команда спеціальності «Туризм».

Не зважаючи на складний час, в доброму товаристві та в теплій невимушеній обстановці викладачі та студенти відділення мали можливість поспілкуватися, посміятися, повболівати за своїх, а також пережити щасливі хвилини, переповнені добрими емоціями, які є зараз особливо цінними і незабутніми!