Засідання Педагогічної ради

   У відповідності до плану роботи Івано-Франківського фахового коледжу 30 серпня 2022 року відбулося офлайн-засідання Педагогічної ради. Згідно з порядком денним було розглянуто низку важливих питань.

    Про підготовку до початку та особливості організації освітнього процесу в 2022-2023 н.р. доповіла заступник директора коледжу з навчально-виховної роботи Полякова Т.В.

  Директор коледжу, голова приймальної комісії Москаленко Ю.М. підвів підсумки вступної кампанії 2022 року та визначив завдання колективу коледжу щодо підвищення ефективності профорієнтаційної роботи.

  З особливостями впровадження в освітній процес технологій дистанційного (змішаного) навчання з дотриманням вимог безпеки та цивільного захисту ознайомив членів Педагогічної ради заступник директора з навчально-методичної роботи Никорак Я.Я.

     Про акредитацію спеціальностей у 2022-2023 н.р. акцентувала увагу заступник директора з навчально-виробничої роботи Чупровська М.Я.

    Під час засідання Педагогічної ради були затверджені плани роботи коледжу на 2022-2023 н.р., також методист Гавадзин О.Я. окреслила стратегію розвитку Івано-Франківського фахового коледжу.

   Завідувачі відділень Ликтей Л.М., Сидорук О.М., Наконечна І.М., Глушко В.І. ознайомили усіх присутніх із станом кадрового та навчально-методичного забезпечення освітнього процесу

     На завершення засідання голова педради, директор коледжу Москаленко Ю.М. налаштував колектив на плідну працю.