Вручення дипломів випускникам спеціальності «Туризм»

Навчання в Івано-Франківському фаховому коледжі залишиться однією з найяскравіших сторінок в нашому житті! Ми приїхали сюди з різних куточків України і знайшли тут друзів. Кажуть, що саме в студентські роки народжується найміцніша дружба. Ми разом вчилися долати труднощі, допомагали один одному порадою і справою, розвивалися і ставали кращими. Цінний досвід, отриманий в нашому коледжі, стане міцною опорою для нас в майбутньому. Ми вдячні вам за високу якість  освіти, яку  забезпечуєте.

Студентські роки, без сумніву, займають величезну сторінку в житті кожної людини. Будучи випускниками, ми розуміємо, що три з половиною  роки тому, вступаючи в Івано-Франківський фаховий коледж на спеціальність «Туризм», ми зробили правильний вибір. Тут ми оволоділи однією з найбільш захоплюючих професій – фахівець з туристичного обслуговування, і тепер готові зробити свій внесок у процвітання і розвиток нашого суспільства.

Ні для кого не секрет, що у нас панує особлива атмосфера. Атмосфера дружелюбності, поваги, єдності. Коли ми з задоволенням, в хорошому настрої йшли до коледжу, а навчання не вбачалося якимось тягарем. Також нам випала можливість навчання онлайн, яка послугувала нам величезним досвідом. Творцями даної атмосфери, думаємо, в однаковій мірі є керівництво коледжу, викладачі, та й самі студенти. А подорожі всією нашою групою ми пам’ятатимемо все життя! А скільки гір ми подолали і скільки міст ми об’їздили, і головне разом!

Хочемо подякувати, за можливість проходження практики, за можливість творчо розвиватися, за можливість відчути  себе частиною великої та дружньої родини ПНУ.

Насолоджуйтесь такими прекрасними, і водночас незабутніми – студентськими роками!