03 червня 2022 року відбулась настановча нарада перед виходом на виробничу (технологічну) практику студентів 2-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа». З вітальним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики, а також із базами практики.
Керівники-методисти практики від коледжу, Наталія Миколаївна Максим’юк і Світлана Миколаївна Павлюк, ознайомили студентів із методичними рекомендаціями, програмою виробничої (технологічної) практики та критеріями оцінювання, а також ознайомили студентів з документами, які повинні бути сформовані та подані на захисті практики. Також був проведений вступний інструктаж з техніки безпеки та цільовий інструктаж з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану.