Захист курсових проєктів студентів 4-го курсу спеціальності «Початкова освіта» з додатковою кваліфікацією «Англійська мова»

1 червня у студентів 4-го курсу спеціальності «Початкова освіта» з додатковою кваліфікацією «Англійська мова» відбувся захист курсових проєктів. Зі вступним словом виступила Гоцуляк Катерина Іванівна – голова Циклової комісії дисциплін професійної та практичної підготовки спеціальності «Початкова освіта», яка побажала успіху у достойному представленні своїх робіт.   Студенти мали змогу продемонструвати свої результати напрацювання з обраних тематик курсових проєктів, які зараз є актуальними:«LEGO як інноваційна технологія вивчення іноземної мови в умовах НУШ»; «Навчати в ритмі: метод “Jazz Chants” у початковій школі на уроках іноземної мови»; «Використання інтерактивних методів при вивченні лексикина уроках англійської мови»;«Використання методу «Total physical response» на уроках англійської мови в початковій школі»; «Особливості використання авторської методики викладання англійської мови в початкових класах» та інші. Не менш цікавими були і творчі доробки, які також  є основною складовою курсового проєкту.

     Ми отримали дуже цінний досвід. Кожен знайшов для себе щось цікаве та корисне, що в подальшому буде використовувати при роботі з дітьми.

     На завершення хочемо сказати, що у нас вийшла плідна робота, побачити реальний результат та ще й почути схвальні відгуки – мабуть, кращої мотивації для студентів не придумаєш.

      Дякуємо нашим керівникам – Кравченко Ірині Михайлівні та Поміркованій Тетяні Валентинівні за поради, години онлайн консультувань та редагування студентських робіт. За цей час ви стали прикладом того, якими повинні бути справжні професіонали своєї справи.

                                                                          Студенти 4 курсу  Борищак Анна, Роїк Наталія