Батьківські збори на Юридичному відділенні

Відбулися батьківські збори студентів перших та других курсів спеціальності «Право» та «Туризм» Юридичного відділення Івано-Франківського фахового коледжу. У зв’язку з воєнним станом збори проводилися дистанційно. Організовували збори куратори викладач Малиновська Ірина Володимирівна (групи ПР-11 і ПР-12), викладач Бартків Оксана Володимирівна (група Т-11), викладач Савчин Наталія В’ячеславівна (групи ПР-21 і ПР-22) та викладач Гушул Роксолана Василівна.

У роботі зборів взяла участь завідувач відділення Наконечна Іванна Миколаївна, яка від імені адміністрації коледжу проінформувала батьків про особливості освітнього процесу в закладах фахової передвищої освіти в умовах воєнного стану, питання щодо особливостей дистанційного навчання, правил комунікації, графіку освітнього процесу, організацію закінчення навчального року та ін.

Куратори проінформували батьків про стан успішності студентів. Батьки мали чудову нагоду ознайомитися з успіхами своїх дітей при дистанційному навчанні, як в синхронному, так і в асинхронному режимах, поставити запитання, поспілкуватися. Доброзичлива атмосфера під час проведення зборів, тепле спілкування продемонстрували згуртованість у складні часи для України та сподівання на добрі успіхи у навчанні наших студентів!

Дякуємо всім батькам за небайдужість, розуміння і підтримку!