Волонтером може стати кожен!

Волонтером може стати кожна людина, яка хоче добровільно та безоплатно допомогти іншим. Бути волонтером – означає приділяти частину свого часу соціально значущим проєктам.

Я, Лідія Озарко, з 08 березня 2022 р. беру участь у благодійній акції «Допоможи ВОЇНУ» у своєму рідному селі Глушків Городенківської ОТГ Коломийського району. У цьому мені допомагає моя сім’я, а саме мама Сніжана, брат Андрій та дідусь Іван. Ще до нашої роботи долучились мої родичі, знайомі, друзі й просто небайдужі громадяни. На даний час нас є вже більше 30 осіб. Це крута команда! Кожного дня ми випікаємо велику кількість булочок, які передаємо у військкомат. Ще виготовили 400 м’ясних консервів, які передали на передову.

21 березня 2022 р. запросили екс-суддю телевізійного проєкту «МастерШеф» Дмитра Горовенка для допомоги у приготуванні домашньої випічки на передову. Першу партію продукції відправили 23 березня 2022 р. через військових капеланів в райони, де ведуться запеклі бої з ворогом.

Наша мета – збільшити обсяг продукції. Для цього Дмитро відкрив рахунок для придбання тістоміса та необхідних продуктів. Ми продовжуємо свою роботу.

Наша допомога приносить для кожного воїна користь. Також маємо плани допомагати переселенцям.

Слава Україні!

Підготувала студентка групи ПО-15 Лідія Озарко