Новий навчальний рік – рік нових знань та зустрічей

Вітаємо всіх з початком нового навчального року. Саме цей день відкриває шлях до країни знань. Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника прийняв у велику студентську родину першокурсників.

Настав довгоочікуваний день для всіх студентів – день зустрічей, день усмішок, День знань. Стало доброю традицією зустрічати Перше вересня (початок нового навчального року) як велике і радісне свято.

Сьогодні ми приймаємо до нашої великої студентської родини нових друзів – це наші першокурсники, які склавши вступні іспити, вперше переступають поріг нашого навчального закладу.

З вітальним словом виступив ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, доктор політичних наук, професор Ігор Євгенович Цепенда.

Студенти отримали благословення Високопреосвященного Іоасафа, митрополита Івано-Франківського та Галицького Православної церкви України.

Свої побажання першокурсникам з нагоди Дня знань висловив  директор коледжу,  кандидат філософських наук, професор Юрій Михайлович Москаленко.

У коледжі стало традиційним вручення символічного студентського квитка. Для вручення квитка ми запросили випускницю коледжу, магістрантку педагогічного факультету Анастасію Павлюк. Першокурсниця спеціальності «Початкова освіта» Уляна Тарасевич, яка у своєму виступі засвідчила, що цьогорічні вступники пишаються високим званням «Студент»,  переконана в тому, що разом із педагогами та студентами коледжу подолають будь-які перешкоди. Запевнила, що будуть старанно навчатись, оскільки усвідомлюють глибоку відповідальність у здобутті знань з обраної професії.