ВИПУСК 2021

Життя людині дається один раз. І жоден подих, жодне слово, жодну посмішку не змінити і не повторити, не пережити вдруге. Перегорнуто сторінку юних літ.

9 липня ми зібралися з нагоди особливого свята. Свята, що лежить на межі юності та дорослого життя. Свята, у якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії. Це свято зібрало сьогодні разом нашу дружну родину: студентів, викладачів, батьків. Новим змістом наповнились слова: дружба, вірність, совість, честь, любов. Такі значимі і водночас прості поняття сприймаються уже по-дорослому студентами Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Навчання в коледжі – найкращі роки юності. Та, де б не були ви, дорогі наші випускники завжди у вашій пам’яті залишаться спогади про коледж, де кожного дня вас зустрічали викладачі, допомагали в хвилини сумнівів, де відповідальність за вас ніс директор.

Кожен із вас має свою найзаповітнішу мрію. Цінуйте її, боріться за неї, і нехай поруч з вами завжди будуть Віра, Надія і Любов. Не заплямуйте доброго імені своїх батьків і честі рідного навчального закладу. Хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи. Покидаючи стіни рідного коледжу, пам’ятайте, що справжні скарби – скарби нашої душі: доброта, щирість, совість.

В добру путь випускники 2021 року!!!