ЛІТНЯ ПРАКТИКА, ПРОЩАВАЙ!

Нещодавно відбувся захист виробничої практики “Літня” студеток спеціальності «Дошкільна освіта». Це був дуже хвилюючий і водночас відповідальний день, до якого ми ретельно готувалися. За час практики студентки  усвідомили, що справді професія вихователя – це те чим ми хочемо займатися, це поклик душі. Кожного разу бачачи посмішки дітей, я розумію, що займаюся своїм ділом, адже можу не лише навчити їх, допомогти пізнати світ, а й подарувати радість. Це був незабутній день, ми мали можливість побачити фрагменти занять один одного, обмінятися досвідом, проаналізувати свою проведену роботу, обговорити недоліки та похвалитися успіхом.

Хочеться щиро подякувати тим людям, які впродовж всієї практики допомагали нам, давали мудрі поради, підтримували, вселяли віру в себе, і ці люди, це наші керівники-методисти Марія Василівна Гамбург, Мар’яна Ярославівна Рудейчук-Кобзєва, Тетяна Юріївна Данів, Марія Антонівна Багрій.

Дякуємо, Марті Ярославівні Чупровська, Оксані Дмитрівні Селепій, за загальну організацію виробничої практики, за те що відвідали наш захист, за ваші запитання, які спонукали нас до роздумів, спогадів… та чітких і конкретних відповідей.

 

                                                Анна Прокопів-Кільчицька, ДО-33