Зустріч з вступниками на Юридичному відділенні!

У рамках профорієнтаційної роботи в нашому коледжі відбулася онлайн-презентація спеціальностей «Право», «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

З вітальним словом до учасників заходу звернулася завідувачка Юридичного відділення Іванна Миколаївна Наконечна. Вона ознайомила абітурієнтів та їхніх батьків з особливостями вступу до коледжу в 2021 році, складання вступних іспитів, правилами подачі документів, особливостями роботи приймальної комісії. У своєму виступі звернула увагу на перелік конкурсних предметів, які виносяться на вступ відповідно до обраної спеціальності. Ознайомила з перевагами проходження підготовчих курсів та з графіком пробного тестування.

Спеціальність «Право» представила голова циклової комісії професійної та практичної підготовки, спеціаліст вищої категорії Наталія В’ячеславівна Савчин.

Про переваги вступу на спеціальність «Туризм» розповіла голова циклової комісії професійної та практичної підготовки, спеціаліст вищої категорії Елла Михайлівна Вольвин. Свою спеціальність презентували також студентка 2-го курсу Олеся Когуч, студентки 3-го курсу Анна Данилюк і Божена Якимишин, а також випускниця нашого коледжу Марина Даманська.

Спеціальність «Готельно-ресторанна справа» презентували завідувач навчально-методичного кабінету (с.м.т. Верховина), спеціаліст вищої категорії Василь Іванович Глушко та голова циклової комісії професійної та практичної підготовки Василь Васильович Кречуняк.

На питання, що стосувалися роботи Приймальної комісії коледжу, відповідала Відповідальний секретар Тетяна Василівна Гоцанюк.

Шановні вступники! На жаль, у зв’язку з пандемією цей навчальний рік ми змушені завершувати дистанційно. Але сподіваємося, що якнайближчим часом життя наше налагодиться і ввійде у звичний для нас ритм. І 1 вересня ми зможемо без перешкод зустрітися з вами в аудиторіях вже в якості студентів Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Бажаємо вам успіху у цьому!