Спартакіада коледжу з волейболу серед студентів

З 18 до 20 лютого в спортивному комплексі «Олімп» проходили ігри з волейболу серед дівчат коледжу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника». У змаганнях взяли участь студенти спеціальностей  «Прикладна математика», «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта».

Спортивне дійство стартувало з урочистого відкриття змагань. Всі учасники після шикування разом з організаторами акапельно виконали Гімн України.  Після завершення параду, під супровід  оплесків команд, розпочалися перші матчеві сутички (згідно з турнірною таблицею).

Другий ігровий день передбачав визначення четвірки лідерів, які 20 лютого боролися між собою за перемогу й призове місце. Фіналістами стали групи: ПО-12, ПО-14, ПО-15 та ПО-24.

Досить напружено проходили завершальні ігри, зібралися рівносильні команди, які до останнього боролися за лідерську позицію в спартакіаді. У підсумку всіх партій на третю сходинку п’єдесталу піднялась команда      ПО-14, на другій позиції –  ПО-24.  Переможцем стала група ПО-12.

Вітаємо переможців та призерів!