Квест «Чим більше – тим краще!»

Хей-хей! Юридичне відділення з нетерпінням чекало на теплі осінні дні, які вщент залиє яскраве сонце своїм промінням! Для чого? Щоб розмалювати буденщину кольоровими барвами! Саме за допомогою веселого квесту це вдалося зробити! У квесті неважливо, яке місце займають учасники. Набагато важливішим є те, що команда ще не раз згадуватиме та заливатиметься сміхом від кумедних спогадів!

Не секрет, що багатьом людям важко подолати психологічний бар‘єр та заговорити з незнайомцем. Або ж утнути якусь дивну штуковину посеред натовпу. Та тільки не в цьому випадку, бо учасники перестрибували стереотипні бар‘єри та залишали їх позаду. Танці-та-танці у центрі міста, фото з незнайомцями (чим більше – тим краще!) викликали вибух реготу в студентів. Гра «Показуха», знання персонажів та багато іншого! «Родзинкою» нашого заходу стало вимірювання за допомогою банана Площі Міцкевича:)?

Отож, студенти вбили навіть не двох зайців одним пострілом, оскільки мали можливість проявити інтелект, логіку, фізичну витримку, орієнтування на місцевості та творчість. Щиро вітаємо переможців: групу ПР-22 – 3 місце в конкурсах, Т-11 – 2 місце та Т-21 – 1 місце!!!