У КОЛЕДЖІ ПРОВЕЛИ СЕМІНАР «ДЗЕРКАЛО ДУШІ»

Кожної весни та кожної осені до студентів і викладачів Івано-Франківського коледжу приїжджають гості із США (м.Даллас, штат Техас) – викладачі програми «Character International Inc.»: доктор психологічних наук Джон Д. Кук та сертифікований тренер, магістр психології Девід Ф. Глісон.
Цього разу свою роботу у коледжі тренери розпочали із проведення семінару «Дзеркало Душі» для випускників коледжу, котрі пройшли усі етапи навчання, отримали сертифікати тренерів та вже працюють у дошкільних навчальних закладах і початковій школі з дітьми.
Програма семінару передбачала розгляд таких питань:
1. Дитячий світогляд. Як формується совість у дітей?
2. Визначення намірів та мотивів поведінки дитини.
3. Вікові особливості сприйняття та розвитку моралі.
Семінар проходив у формі круглого столу та групової дискусії. У ньому взяли участь також дирекція та викладачі коледжу.
Активність випускників коледжу у семінарі «Дзеркало душі» засвідчила актуальність змістовного наповнення програми «Character International Inc.». Окремі аспекти програми розкривають завдання, які перед педагогами ставить НУШ.
Співпраця Івано-Франківського коледжу та Інституту характеру дитини в рамках програми сприяє перспективі роботи на наступні п’ять років. Продовжити угоду про співпрацю планується у березні 2020 року під час офіційного візиту директора програми “Character International, Inc” Чарльза Ландрета до Івано-Франківського коледжу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника».