Пізнавально-дослідницька подорож ендемічним світом.

   Студенти групи ДО-14 з куратором Зіняк Тетяною Романівною та викладачем англійської мови Діною Ігорівною відвідали Івано-Франківську міську дитячу екологічну станцію. Вивчаючи теми: «Let’s save our planet!» та «Глобальні проблеми світу.» студенти мали можливість закріпити знання з вивчених предметів.

   12 березня була проведена цікава екскурсія по навчально-дослідній земельній ділянці та в тепличному комплексі станції, а керівник міні–зоопарку М.Ю. Королик познайомив нас із різноманіттям тварин.

   На екологічній станції студенти побачили різні екзотичні тварини: змій, крокодил, черепах, їжаків ,павуків, мадагаскарських шиплячих тарганів, а також ігуану, павука-птахоїда та ін..плазунів з різних куточків планети.

Студенти мали можливість побачити тварину із Червоної Книги України , яка проживає у наших Карпатах – Саламандру плямисту.

А в тепличному комплексі станції, яку студенти називали “Джунглями” побачили різноманіття рослин. Адже, недавно лише закінчилася зима і побачити таку зелену красу для них було приємним сюрпризом.

   Яскраві та приємні спогади екскурсії залишилися у студентів Івано-Франківського коледжу.