” Театр – це храм мистецтва “

У таку холодну пору людям хочеться чогось магічного та трепетливо-чуттєвого і саме такою є вистава “Чи падає влітку сніг?”- трагікомедія за мотивами п’єси Петра Гладиліна “Вийшов янгол з туману”, на яку залюбки пішли глянути понад 300 студентів та викладачів Івано-Франківського коледжу. Ми завжди з ніжністю очікуємо прем’єр у рідних стінах цього чудового закладу культури. То ж про що була ця вистава? Це смішна та добра історія, яка нагадує людям про те, що часто у їхніх серцях живе два зовсім різні почуття – любов і ненависть, але в кінці-кінців нам потрібно зробити вибір, адже в серденьку має залишитись щось одне. То ж який вибір зроблять головні герої? А що б обрали ви?

Усе дійство просякнуте магією та чимось таким теплим, одразу хочеться частіше говорити рідним слова подяки та ще більше проявляти свою любов до них. Тут ви побачите і смішне, і трагічне, і короткочасне і вічне. Я дійсно раджу кожному разом зі своєю сім’єю піти на цю виставу, щоб усвідомити, які ви всі важливі один для одного. Адже життя надто коротке, аби злитись на рідну людину…

А зараз про хороше! Ви знали, що з 18 лютого 2019 року указом Президента України Івано-Франківський академічний обласний музично-драматичний театр імені Івана Франка надано статус національного? Якщо ні, то пошвидше біжіть за квитками вже у національний Франківський драмтеатр і насолоджуйтесь неперевершеною грою акторів, які, щоразу проживаючи нову історію, діляться з вами найсокровеннішим – емоціями та досвідом!

Підготувала студентка групи ПО-43 Дуда Вікторія