І (загальноміський) етап Конкурсу-захисту наукових робіт учнів-членів Малої академії наук учнівської молоді Івано-Франківської міської ради

На виконання наказу Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради від 27.11.2018 р. № 963 «Про проведення I (загальноміського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2018-2019 н.р.», з метою виявлення та підтримки творчих, талановитих, здібних і обдарованих дітей та учнівської молоді, залучення їх до науково-дослідницької діяльності в різних галузях науки  з 25  по 31 січня 2019 року на базі Івано-Франківської Малої академії наук учнівської молоді був проведений І  (загальноміський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

Конкурс проводився у 38 наукових секціях.

60 конкурсантів (66 наукових робіт), за рішенням журі, визначено переможцями, вони  братимуть участь у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, який відбудеться 16-17 лютого 2019 року на базі ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені  Василя Стефаника».

Серед переможців студентка спеціальності «Початкова освіта» Івано-Франківського коледжу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені  Василя Стефаника» Когут Вікторія (керівник – к.п.н., д. Плетеницька Лідія Степанівна), яка зайняла І місце у секції «Педагогіка».