Давайте творити добро разом.

«Все, що ви зробили одному з Моїх братів найменших – ви Мені зробили» (Мт. 25,40). Думаю, що ці слова Христа є дуже актуальними, особливо сьогодні, під час святкування   новорічних свят.  Творити добро – це значно важливіше i  простiше, аніж може собі уявити кожен з нас.

          Особливої уваги потребують діти, позбавлені батьківського піклування. Студенти групи ПО-24 разом зі своїм куратором Сороколітою Ольгою Володимирівною вже другий рік поспіль  знаходять  час, аби  вiдвiдати  дитячий будинок і подарувати малечі свято. Наших студентів завжди раді бачити і з любов’ю очікують в Івано-Франківському соціально-психологічному центрі реабілітації дітей, що розташований на вул. Набережна, 34. Ми привозимо дітям солодощі, фрукти, одяг, іграшки, книги і безліч інших необхідних речей. А найголовніше — ми даруємо їм свою увагу, якої вони так очiкують вiд дорослих.

        Скільки сьогодні дітей потребують нашої турботи та милосердя. Здавалось,  одна цукерка чи іграшка – а скiлькох дiтей вони можуть  зробити щасливішими та кращими. Можливо, важко комусь це збагнути, але хто хоча б раз був в дитячому притулку і бачив очi цих дітей чи вiдчував їх обiйми, той, напевно, мене зрозуміє.

        Давайте творити добро разом. Діти — наше майбутнє!

Пiдготувала студентка групи ПО-24 Осадцiв  Iрина.