Запрошуємо на навчання (спеціальність “Туризм”)

Якщо ви із тих людей, у котрих загоряються очі від однієї тільки думки про подорожі, про пізнавання чогось нового, небаченого раніше – спеціальність «Туризм» саме та платформа, де ви можете не тільки реалізувати власні мрії, а й допомогти в цьому іншим людям.

Ця перспективна галузь потребує творчих та оригінальних особистостей, адже будь-який товар на ринку туристичних послуг вимагає бути в курсі усіх новинок та тенденцій, вимагає нових ідей та креативності, тож якщо ти вмієш знаходити в простих речах щось цікаве та неординарне, тоді ця спеціальність саме для тебе!

Вступаючи на спеціальність «Туризм», ви також отримуєте знання із додаткової спеціалізації «Готельно-ресторанна справа». Ця сфера послуг є дещо вужчою, але не менш цікавою та захоплюючою.

Окрім того, що ви станете спеціалістом у сфері туризму, ви матимете змогу обрати шлях одного із 4-ох суб’єктів туристичної діяльності, а саме: туроператор (фіз. або юр. особа яка розробляє туристичні продукти), турагент (особа-посередник між туроператором та безпосередньо споживачем туристичної послуги. Тобто людина, яка просуває сам продукт), контрагент (підприємства які надають обов’язкові, супутні та додаткові послуги такі як харчування, розміщення, транспортне обслуговування, послуги гідів-перекладачів, екскурсійні послуги та безліч інших), і останній 4-й суб’єкт це безпосередньо сам турист.

А спробувати себе в ролі цих фахівців можна на нашій навчальній практиці в туристичних агенціях, комплексах та аналогічних закладах туристичної індустрії. Також на заняттях із професійних дисциплін вам випадатиме можливість зануритись у внутрішню специфіку функціонування багатьох готельних, ресторанних та туристичних комплексів, нагода створювати власні одноденні та багатоденні тури, поринути в документальні нюанси цієї діяльності.

Навчання на спеціальності «Туризм» розвиває в студентах і особисті якості такі як:

  • комунікабельність, адже професія вимагає постійного спілкування із людьми і вміння правильно презентувати власну ідею;
  • відповідальність, адже просуваючи продукт своєї діяльності, ви повинні гарантувати клієнту якість туристичної послуги;
  • креативність, адже специфіка роботи завжди потребує нових цікавих ідей та оригінальних рішень;

Тож, якщо ви прагнете розвиватись та показувати свої думки та ідеї світу, то ця спеціальність точно для Вас!