Батьківські збори на Юридичному відділенні

Незабаром закінчується навчальний семестр у нашому коледжі, тому з метою поінформування батьків про результати навчання студентів на 1-их та 2-их курсах спеціальностей «Право» та «Туризм і рекреація» були проведені батьківські збори.

Організаторами зборів виступили куратори академічних груп: Ольга Гаргат-Українчук (ПР-11), Іванна Наконечна (ПР-12), Галина Будз (ПР-13), Елла Вольвин (ТР-11), Лілія Калина (ПР-21, ПР-22) та Ольга Дем’янчук (Т-21).

Зі вступним словом до батьків зверталася завідувачка Юридичного відділення Іванна Наконечна, яка повідомляла про графіки освітніх процесів. Куратори проводили аналіз успішності здобувачів освіти та відвідування занять.

На зустрічі були запрошені викладачі, які ділилися з батьками інформацією про успішність і теоретичні здобутки, відзначали кращих студентів в освоєнні знань. Також було озвучено характеристику і аналіз успішності здобувачів освіти з усіх навчальних дисциплін, які викладаються в цьому семестрі. Представники адміністрації коледжу та викладачі запросили батьків до активної участі та висловлення питань, пропозицій та зауважень, які стосуються організації освітнього процесу. Вони наголосили на тому, що кожна думка є важливою та враховується в роботі, а спільними зусиллями ми зможемо знайти оптимальні рішення.

Батьківські збори відбулися в атмосфері прозорості і щирості при максимальному контакті батьків, адміністрації, викладачів та кураторів.