ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ

На виконання плану роботи Відокремленого структурного підрозділу «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника», плану роботи педагогічної ради закладу, 31.08.2023 року відбулося чергове засідання педагогічної ради. У відповідності до порядку денного було обговорено низку важливих питань.

Про підсумки вступної кампанії 2023 року та завдання колективу щодо формування якісного контингенту студентів коледжу доповів директор коледжу, голова приймальної комісії Москаленко Ю.М. Проаналізувавши виконання ліцензійного обсягу зі спеціальностей коледжу, було внесено пропозиції щодо його коригування на вступну кампанію 2024 року.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Полякова Т.В. ознайомила всіх з особливостями організації освітнього процесу в 2023-2024 н. р. із врахуванням заходів безпеки під час воєнного стану.

У ході засідання було затверджено ряд положень. Педагогічних працівників ознайомлено з новим Положенням про атестацію, яке набирає чинності з 1 вересня 2023 року.

Наприкінці засідання директор вручив викладачам подяки за сумлінну педагогічну працю та високий професіоналізм.

Вдалого старту задля нашої перемоги!

Слава Україні!