Івано-Франківський фаховий коледж вітає з початком навчального року своїх студентів та викладачів

Особливим 1 вересня – День Знань є для першокурсників. У цей день вересневе сонце прощально-тепло усміхається вчорашнім школярам, а жовтокоса осінь-чарівниця лагідно-суворо дмухає у вічі мінливо-незрозумілим вітерцем студентських буднів…

Коледж прийняв у свою родину майже пів тисячі нових студентів. З вітальним словом під час урочистої лінійки виступили ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, доктор політичних наук, професор Ігор Євгенович Цепенда та директор Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, заслужений працівник освіти України, професор Юрій Михайлович Москаленко. А також з благословенням звернувся Високопреосвященний Іоасаф, митрополит Івано-Франківський та Галицький Православної церкви України. Символічний студентський квиток першокурсникам вручила випускниця коледжу, нині працівниця університету Анна Борищак. Юні друзі!

Ми з вами відтепер – одна родина, в якій довіра мудрістю освячена.

Звання студент – це шлях, а не вершина.

«Хай буде все небачене побачено…»

Будьте зразковими студентами, старанними у навчанні, творчості та спорті, беріть активну участь у житті коледжу і станьте добрими фахівцями своєї справи. Залишайтеся завжди чесними, добрими і порядними людьми. Сьогодні війна багато чого забирає… Але вона ніколи не забере у нас нашу незалежність і наше прагнення свободи на своїй землі! Незламність українців вражає світ, а рішучість та взаємопідтримка стають прикладом боротьби зі злом. Бо ми, об’єднані як ніколи, стали на варті свободи цілого світу! Доземно вклоняємося нашим воїнам – борцям за волю. Крізь біль і кров йдемо до перемоги! Молимось і боремось!

Слава Україні! Героям слава!