НАСТАНОВЧА НАРАДА З ПОЛЬОВОЇ ПРАКТИКИ

30 травня відбулася настановча нарада з питань організації і проведення навчальної практики «Польова» студентів ІІ курсу спеціальності 013 – «Початкова освіта».

Керівник практики Марта Ярославівна Чупровська ознайомила  з наказом та наголосила на важливості проходження першої практики для студентів.

Голова циклової комісії Катерина Іванівна Гоцуляк провела інструктаж з техніки безпеки та ознайомила з правилами поводження на певних місцевостях.

Методист практики Гой Наталія Василівна ознайомила із метою та завданнями, які повинні виконати студенти під час проходження польової практики. Зокрема, визначення сторін горизонту за сонцем, гномоном та годинником, орієнтування на місцевості, виготовлення гербарію, опис місцевості, у якій проживають практиканти, онлайн екскурсія та завдання для самостійного опрацювання. А також озвучила критерії оцінювання та особливостями оформлення звіту.

На завершення студентам побажали успіхів у проходженні практики та наголосили на необхідності перебування у безпечних  умовах у зв’язку із воєнним станом у державі.