Зустріч із вступниками

18 червня, на базі Юридичного відділення коледжу відбулася зустріч зі вступниками, які прагнуть навчатися на спеціальностях: “Журналістика”, “Право”, “Правоохоронна діяльність”.

Зі вступним словом до абітурієнтів та їхніх батьків звернувся директор коледжу, голова Приймальної комісії, професор Юрій Москаленко.
З особливостями вступу, а саме: створення електронного кабінету, подача заяв та про інші деталі, що цікавили вступників, повідомила відповідальний секретар приймальної комісії, викладач коледжу Тетяна Гоцанюк.

Під час зустрічі заступник директора коледжу, заступник голови приймальної комісії Тетяна Полякова надала рекомендації для написання мотиваційних листів, наголосила на вимогах щодо написання, на структуру листа, на що варто звернути увагу, яких помилок не варто допускати, закцентувала увагу на покроковий алгоритм підготовки мотиваційного листа.

Іванна Наконечна, завідувач юридичного відділення, розповіла абітурієнтам про унікальність та особливість освітньо – професійних програм “Право” та “Правоохоронна діяльність”, а Ярослава Івасів, викладач дисципліни «Українська мова», розповіла про актуальність освітньо- професійної програми “Журналістика”.