Участь у V Олімпіаді з правознавства!

22 травня 2024 року в актовій залі Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулося урочисте нагородження призерів та учасників V Олімпіади з правознавства та V конкурсу правничих творів есе, а також вручення подяк їх наставникам.

У V Олімпіаді з правознавства, організованій Навчально-науковим юридичним інститутом ПНУ, взяли участь 95 учасників, які представляли 34 школи та 4 фахові коледжі з різних куточків Івано-Франківської області, а також близько двадцяти учасників V конкурсу правничих творів есе.

Студенти 2 курсу юридичного відділення спеціальності «Право» Сметанюк Софія та Семків Дмитро зайняли 3 місце  в V Олімпіаді з правознавства, а студенти Кушнірюк Владислав, Типусяк Марія, Фреїшин Вікторія та Притоцький Владислав нагороджені за отримане 3 місце в V конкурсі правничих творів есе під наставництвом Малиновської Ірини. Вітаємо наших студентів!

Ці інтелектуальні змагання проводилися для учнів 9-11 класів шкіл та студентів 1-2 курсів коледжів для заохочення вивчення правознавства, підвищення рівня правової обізнаності та культури серед молоді, а також для виявлення та підтримки талановитих учнів і студентів.