ОГОЛОШЕННЯ!

Туристична сфера в Україні вистояла в карколомному буревії пандемії. На сьогодні проживає війну та долатиме її наслідки. Джерело прориву вищевказаної галузі, її тренди й виклики, що постали на часі, обговорюватимуться на практичній конференції-діалозі

«Туризм: погляд у майбутнє»

 Місце проведення: м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 44А

Дата проведення: 24 травня 2024 року, 11.30 – 15.30

 

ПРОГРАМА

Науково-практичної конференції – діалогу

«Туризм – погляд у майбутнє»

ВИСТУПИ СПІКЕРІВ:

  1. Наталія ГІЛЬТАЙЧУК – керівник відділу роботи з персоналом ТОВ «Фірма “Надія”» з виступом «Туристичні підприємства: перспективи зайнятості молоді».
  2. Мирослава НОДЬ – директор туристичної агенції «Надія» з виступом «Тенденції та тренди українського туриста у воєнний і повоєнний періоди».
  3. Галина БЕДНАРЧИК – директор обласного краєзнавчого музею з доповіддю «Екскурсійний менеджмент: перспективний напрямок для молоді».
  4. Світлана ІВАСИШИН – голова обласної молодіжної ради Івано-Франківської ОВА з виступом «Молодіжна державна політика задля мотивації розвитку підприємництва в туристичній галузі».
  5. Назарій ШАТРУК – випускник спеціальності «Туризм». «Історія успіху блогера й власника екобізнесу».
  6. Анна БІЛОШИЦЬКА – випускниця спеціальності «Туризм». «Історія побудови навчальної кар’єри: порівняння здобуття освіти в Україні й за кордоном»
  7. Анастасія АНДРУСЯК – здобувачка освіти 3 курсу спеціальності «Туризм і рекреація». «Історія професійної мобільності: чи можна поєднувати навчання та фахову зайнятість у туристичній діяльності?»

 Запрошуються вступники, батьки , здобувачі освіти і зацікавлені особи.

Зворотній зв’язок:

https://instagram.com/tourism_ifk.pnu?igshid=YmMyMTA2M2Y=

+38 097 277 96 36