Настановча нарада щодо проведення виробничої практики з додаткової кваліфікації здобувачів освіти IV курсу спеціальності 012 «Дошкільна освіта»

            17 квітня відбулася настановча нарада щодо проведення виробничої практики з додаткової кваліфікації здобувачів освіти IV курсу спеціальності 012 «Дошкільна освіта». На нараді розглянуто питання організації виробничої практики «З додаткової кваліфікації»:
✓ Заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта ЧУПРОВСЬКА ознайомила з наказом щодо розподілу студенток по ЗДО.
✓ Тетяна КЛУБОЧКІНА провела інструктаж з дотримання правил техніки безпеки та охорони праці.
✓ Голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Дошкільна освіта») Оксана СЕЛЕПІЙ вказала на основні вимоги щодо проходження практики студентами. Зокрема, про кількість проведених форм роботи з дітьми та виховних заходів, а також про необхідність відображення своєї діяльності у групі соціальної мережі “Фейсбук” –  «Знаю-практикую».
✓ Викладачі-методисти закцентували увагу на професійних вимогах до студента-практиканта, дали поради щодо дотримання тайм-менеджменту під час освітньої діяльності.
           На зустрічі були присутні завідувач  відділення дошкільної освіти Оксана СИДОРУК, а також керівники-методисти: Сергій СИДОРІВ, Людмила СКАВІНСЬКА, Тетяна КЛУБОЧКІНА.