Практичні навички майбутніх фахівців екскурсійного обслуговування

На основі складених індивідуальних завдань з навчальної дисципліни «Організація екскурсійного обслуговування» здобувачами освіти спеціальності “Туризм і рекреація” (група Т-31) була організована навчальна екскурсія обʼєктами культурної, історичної та релігійної спадщини Івано-Франківська під керівництвом викладача, доцента Маланюка Т.З. Для показу в екскурсії були використані пам’ятки сакральної архітектури та містобудування в середмісті міста Івано-Франківська: міська ратуша, собор Святого Воскресіння, колегіальний костел Пресвятої Діви Марії та інші. Кожен із здобувачів освіти змістовно презентував туристичний об’єкт, показав свої теоретичні та практичні вміння щодо технології екскурсійної діяльності.
У практичній площині це дуже цінний досвід, який допоможе фахівцям з туризму у майбутньому стати професійними екскурсоводами, а також популяризувати місто Івано-Франківськ, яке багате на памʼятні сторінки, що приховують в собі таємниці минулого.
Окрім практичного досвіду, незважаючи на хвилювання, які були упродовж екскурсії , третьокурсники наповнилися позитивними враженнями та емоціями від власних вмінь і досягнень!