«МОЛОДІЖНИЙ ХАКАТОН»

Сьогодні, 20 березня, на радіо «Західний полюс» та «СУСПІЛЬНЕ: КАРПАТИ» відбулися 2 радіоетери Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, приурочені заходу під назвою «МОЛОДІЖНИЙ ХАКАТОН»

МОЛОДІЖНИЙ ХАКАТОН – це ініціатива Івано-Франківського фахового коледжу, яка має на меті 23-24 березня зібрати школярів, студентів, представників громадськості задля створення першого кейсу в сфері освіти, дизайну та ІТ.

Під час заходу відбуватимуться панельні дискусії, зокрема на тему «Освіта 2024: як здобути професію мрії та реалізуватися коли ти представник молоді», а також профільні сесії від топових ІТ-компаній, дизайн агенцій, архітектурних проєктів, закладів дошкільної освіти, ліцеїв міста та області.

Як ментор МОЛОДІЖНОГО ХАКАТОНУ, до етеру на радіо долучилися випускниця спеціальності 012 Дошкільна освіта Діана Глушкевич, студентка коледжу спеціальності 013 Початкова освіта, яка є представником молодіжної організації AIESEC Шенішевська Марта, котрі зустрінуться з молоддю в рамках заходу 23-24 березня.

Студентка 4 курсу спеціальності 022 Дизайн Соломія Чуйко привідкрила завісу про роботу менторів в рамках МОЛОДІЖНОГО ХАКАТОНУ, запропонувала короткий огляд кейсу та завдань над якими працюватимуть команди менторів під час події.

Ірина Скавінська, комунікаційна менеджерка події, спеціаліст профорієнтаційної роботи, розповіла про формат заходу! Отож, запрошуємо усіх бажаючих долучитися до МОЛОДІЖНОГО ХАКАТОНУ! Буде цікаво!