Благодійна вистава «Ніч перед Різдвом»

Спільними зусиллями студентів та викладачів юридичного відділення  спеціальності “Право” в актовій залі відбулася надзвичайно вражаюча благодійна вистава «Ніч перед Різдвом». Наші талановиті учасники вразили глядачів своєю грою на сцені, вдало поєднуючи у собі драму, гумор та теплу атмосферу свята. Усе це було увінчано неперевершеним звучанням колядок, які наповнили зал неймовірною атмосферою Різдва.

Ця чудова подія стала не лише місцем для вираження творчого потенціалу студентів, але й цільовим збором коштів для благодійного фонду “Свій за Свого”, представники якого були присутні на заході. Кожен придбаний квиток став внеском в підтримку наших героїв. Вдалось зібрати 10700 грн. А після заходу організатори влаштували розіграш призів серед наших глядачів, що прийшли підтримати благородну справу. Подарунками стали декоровані гільзи, які наші студентки підготували до цього заходу.

Представники благодійного фонду “Свій за Свого” зробили невеличку виставку зброї та дронів, а також розповіли історії цих експонатів.

Дякуємо кожному, хто долучився до цього чудового святкового заходу! Ваша підтримка стала допомогою для наших захисників та свідченням того, що разом ми здатні підтримати тих, хто стоїть на захисті нашої держави. Нехай це святкове волонтерство буде втіленням нашої єдності та сили!