День відкритих дверей

9 грудня 2023 року відбулася презентація  коледжу – «День відкритих дверей».
На зустріч завітало більше 70 абітурієнтів з батьками.
З вітальним словом виступив директор коледжу, професор, Заслужений працівник освіти України, Юрій Москаленко.
Він також проінформував гостей про діяльність коледжу, охарактеризував організацію роботи педагогічного колективу.
Заступник директора Тетяна Полякова окреслила форми організації освітнього процесу, освітні програми, за якими запрошуємо на навчання, особливості вступу в наш освітній заклад, зокрема вступних випробувань.
У другій частині зустрічі абітурієнти та їх батьки мали можливість поспілкуватися із завідувачами відділень (Оксаною Сидорук, Людмилою Ликтей, Іванною Наконечною),  головами циклових комісій(Оксаною Селепій, Катериною Гоцуляк, Наталією Савчин, Іриною Стребковою, Еллою Вольвин, Дмитром Солонцем, Тарасом Бедрієм, Оленою Скиданчук), а також з викладачами коледжу в авдиторіях,  у тісному колі з фахівцями тієї спеціальності, яка цікавить, яку обрали.
Зворушливо була представлена літературна композиція «Не забувай в думках ні на хвилину, що там, де в очі дивиться війна…» під керівництвом Ярослави Івасів.
Цікавою та інформативною видалася зустріч з майбутніми студентами.        Дякуємо, дорогі абітурієнти, шановні батьки, за те, що стали нашою частинкою в цей день. А для тих, хто не встиг на зустріч, –  не хвилюйтеся, у вас ще буде така нагода.    Бажаємо усім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні!      Разом до перемоги! Слава Україні!