ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ ФОРУМ «МОЛОДЬ – ДЛЯ України. Україна – ДЛЯ МОЛОДІ» ДЕНЬ ТРЕТІЙ

Третій день Всеукраїнського студентського форуму  «Молодь – для України. Україна – для молоді» порадував учасників насиченою програмою.

У дискусійній панелі «Молодь і відбудова України» взяли участь Сюзан Флокен, європейський директор ЄКПО, Сергій Савчук, національний координатор МОП в Україні, представники Фонду Еберта в Україні та ISAR Єднання.

Цікавим досвідом для учасників форуму стала зустріч з Ренді Вайнгартен, президенткою американської федерації вчителів – AFT. Актуальними були доповіді Елли Лібанової від Інституту демографії та соціальних досліджень імені Михайла Птухи та представника Міністерства відновлення України.

Під час практичної панелі «Молодь і законодавство про освіту» обговорили зміни у освітньому законодавстві та їх вплив на життя студентів. У практичній панелі «Студентське бачення відбудови України»   взяла участь Дорота Обідняк, представниця польської профспілки вчителів ZNP. Обговорили роботу студентських лідерів та їхнє баченням відбудови післявоєнної України.

За підсумками форуму кожен з учасників одержав сертифікати. Дякуємо за організаторам за проведений захід! Дякуємо ЗСУ, що маємо можливість навчатися та працювати!