Перспективність майбутнього працевлаштування

У часи, коли сьогодення диктує інші правила, так важливо не втрачати можливості працювати на майбутнє, а наше майбутнє – це наші майбутні фахівці. Тому поєднання навчання з уміннями і навичками дозволяє розвивати всебічно розвинутого молодого фахівця. Що і зрозуміли
студенти спеціальності 241 – “Готельно-ресторанна справа”, які разом з викладачкою Світланою Павлюк відвідали на запрошення в.о. директора Верховинської філії Івано-Франківського  обласного центру зайнятості Марії Семенюк “Ярмарок вакансій з безробітними та шукачами роботи 16.11. 2023р.”. Даний ярмарок проводився на базі  конференц-залу “Верховель”.

На даному заході  студенти мали можливість послухати та ознайомитися з інформацією про державну службу зайнятості, діяльність міжнародного фонду охорони здоров’я та навколишнього середовища “Регіон Карпат NEEKA”, роботодавцями. Окрім того, студенти – майбутні фахівці у сфері готельно-ресторанної справи взяли участь у співбесідах і безпосередньо зуміли отримати досвід спілкування  з роботодавцями туристичної галузі.