Настановча нарада з організації та проведення навчальної практики студентами IІ курсу  юридичного відділення ,спеціальності «Право».

8 червня 2023 року відбулась настановча нарада щодо організації та проведення навчальної практики студентами IІ курсу  юридичного відділення ,спеціальності «Право».

Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, котра ознайомила студентів із наказами щодо організації та проведення практики, здійснила розподіл студентів по базах практики, термінами проходження практики, положенням про практику. Цьогоріч студенти проходитимуть практику на базі Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції:

Керівник-методист практики Малиновська І.В. ознайомила здобувачів освіти з особливостями проходження практики під час воєнного стану та оголосила про правила поведінки під час повітряних тривог, закцентувала увагу на питанні охорони праці та безпеки життєдіяльності та ознайомила студентів з методичними рекомендаціями щодо навчальної  практики та  формами звітності.

Для студентів це перша практика ,а тому бажаємо їм отримати максимум практичних знань та вмінь, а також зробити ще один крок до здобуття своєї майбутньої професії.