Настановча нарада з питань організації і проведення виробничої практики «Переддипломна» студентів 4 курсу спеціальності 022 Дизайн

31 травня 2023 року о 13.30 год відбулась настановча нарада з питань організації і проведення виробничої практики «Переддипломна» студентів  4 курсу спеціальності 022 Дизайн.

Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики та проінформувала студентів про їх керівників-методистів від коледжу.

 Ірина Веніамінівна Стребкова, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Дизайн»), провела вступний інструктаж з техніки безпеки, а також зауважила про важливість дотримання правил поведінки у разі надзвичайної ситуації в умовах  воєнного стану.

Керівники-методисти практики Оксана Василівна Сорока та Ірина Веніамінівна Стребкова ознайомили студентів з методичними рекомендаціями та програмою переддипломної практики, а також розповіли про відповідну супутню документацію, яка повинна бути сформована та подана на захисті.