Остання сходинка практичної підготовки…

11 травня 2023 року відбулась настановча нарада щодо організації та проведення виробничої практики «Переддипломна практика» для студентів IV курсу спеціальності «Дошкільна освіта».

 Зі вступним словом виступила заступник директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, котра ознайомила студентів із наказом щодо організації та проведення практики, здійснила розподіл студентів за базами практики.

 Оксана Дмитрівна Селепій, голова циклової комісії професійної та практичної підготовки (спеціальність «Дошкільна освіта») познайомила з методичними рекомендаціями щодо виробничої практики, формами звітності студентів. І вже за традицією, студенти – практиканти мали змогу пригадати свій «багаж» знань з основних фахових методик, переглянувши мультимедійні презентації від спікерок-одногрупниць.

Наприкінці заходу зі словами-побажаннями звернулися до студенток завідувач дошкільного відділення Оксана Миколаївна Сидорук та керівники- методисти від коледжу Ольга Іванівна Гурей, Люба Миколаївна Прокопів.

Це остання і найважливіша практика для студентів коледжу спеціальності «Дошкільна освіта».