День відкритих дверей на спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Верховині

Відбулась зустріч викладачів Івано-Франківського фахового коледжу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» з учнями 9-х класів, які планують вступати на дану спеціальність. Ми раді, що у нелегкий час для нашої країни, підростаюче покоління розуміє своє місце у суспільстві і вирішує здобувати потрібний фах, який допоможе спільно відбудувати рідну Україну.

Зі вступним словом до учнів та їх батьків звернувся завідувач навчально-методичним кабінетом – Василь Іванович Глушко. Він коротко розповів загальну інформацію про дану спеціальність, про співпрацю з місцевими готельно-ресторанними комплексами, де студенти проходять практику під час навчання,  та про можливість подальшого навчання в університеті й перспективу працевлаштування на одній з баз практики після завершення навчання в коледжі.

З умовами вступу у 2023 році ознайомила присутніх Голова відбіркової приймальної комісії, викладач англійської мови – Галина Юріївна Яцків.

Голова циклової комісії, Світлана Миколаївна Павлюк, ознайомила абітурієнтів з правилами написання мотиваційного листа.

Викладач української мови Галина Михайлівна Гавучак пояснила як відбуватиметься  індивідуальна усна співбесіда з української мови, а Василь Іванович Глушко розказав учням про те, як проходитиме вступний іспит з математики.

На зустрічі були також присутні представники Центру зайнятості та журналістка газети «Верховинські Вісті».

Учні та їхні батьки мали можливість спитати усе, що їх цікавило про вступ і  навчання на спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Викладачі охоче відповіли на усі запитання.

Чекаємо наших вступників у липні та сподіваємось, що спеціальність «Готельно-ресторанна справа» допоможе їм реалізуватись у житті!