Зустріч з нашою випускницею – вчителькою у Великобританії

21 березня студенти відділень початкової та дошкільної освіти зустрілися з Анастасією Канюк, колишньою студенткою Івано-Франківського фахового коледжу, яка мешкає і працює у Великобританії. Онлайн зустріч модерував Сергій Сидорів, викладач коледжу, у рамках обміну кращими міжнародними освітніми та культурними практиками.

Анастасія відразу справила на нас  надзвичайно позитивне враження цілеспрямованої, усміхненої та креативної  особистості. Спілкуючись із дівчиною, ми відчували її професійність, вмотивованість та ентузіазм. Приємно було почути її вдячні слова про коледж, в якому ми навчаємося і здобуваємо професійні знання.

Під час зустрічі Анастасія ділилася своїм досвідом роботи вчителькою у школі Великобританії. Було надзвичайно цікаво слухати, як дівчина з ентузіазмом розповідала про її кроки до своєї мети. Великим поштовхом для цього була заповітна мрія дитинства та підтримка, яку Настя відчувала студенткою коледжу.

Впродовж розмови з Анастасією ми почули про відмінності між освітніми системами України та Великої Британії, оскільки вона мала можливість зануритися в українську систему освіти, працюючи деякий час в Івано-Франківській школі, і також, переїхавши у Великобританію, почала працювати в англомовній школі.

Анастасія поділилася своїм професійним методом, за допомогою якого зуміла знайти підхід до кожного учня. Цей метод полягав в тому, щоб стати для учнів не тільки вчителем, а найкращим другом, наставником, що є досить цінним для нас, як майбутніх педагогів.

Дякуємо Анастасії за досвід, мотивацію і підтримку. Бажаємо їй терпіння, професійної творчості та наснаги в подальшій педагогічній діяльності! Вдячні педагогам та адміністрації Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ ім. Василя Стефаника за можливості професійного розвитку.

Юлія Мердак, Ілона Бандура і Ліля Щербанюк, студентки коледжу