Вручення дипломів студентам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

2022 рік був надзвичайно складним для кожного з нас. Війна змусила переосмислити життя, змінити цінності і пріоритети, навчила нас любити й цінувати тих, хто поряд, єднатися навколо спільної і найважливішої сьогодні місії – Перемоги. Попри все, ми не зупинилися і ще з більшою силою та мотивацією прагнемо зробити з наших студентів гідних випускників, освічених, розумних та перспективних і такими бачимо сьогодні саме наших випускників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

1 березня в Івано-Франківському фаховому коледжі (Верховинське відділення) відбулось вручення дипломів молодшого спеціаліста випускникам 2023 року спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Цього року дипломи отримали 13 студентів, з них 2 дипломи з відзнакою.

Великою гордістю нашої спеціальності в цьому році є наш випускник –  захисник України Григорій-Ярослав Болехівський, який декілька місяців мужньо захищає нашу Батьківщину. Завідувач навчально-методичним кабінетом В.І. Глушко висловив щирі слова подяки Григорію-Ярославу за його хоробрість та патріотизм, а всім іншим випускникам подякував за волонтерську підтримку та велике бажання допомагати ЗСУ. Ми пишаємося вами за те, що ви не тільки старанно вчились протягом 3,5 років, а й неодноразово виявляли власну ініціативу морально та фінансово підтримувати наших захисників, збирали кошти, закуповували необхідне для нашої армії та відправляли на передову.

Дорогі наші випускники! Вітаємо Вас із успішним завершенням ще одного важливого етапу у вашому житті! Нехай ваше життя після закінчення навчання буде цікавим, успішним та сповненим новими досягненнями!
І нехай доля та Вищі сили допоможуть Вам здійснити найсміливіші мрії під мирним українським небом! Повірте, доля дуже щира до тих, хто наполегливо йде до своєї мети! Саме вашому поколінню доведеться відбудовувати нашу нову, переможну Україну! Пам’ятайте, що можливість навчатися та отримати сьогодні дипломи ви отримали завдяки незламності Збройних сил України.

В добру путь, любі випускники!!!

Віримо, що Перемога буде наша!