Засідання обласного методичного об′єднання викладачів англійської мови закладів фахової передвищої освіти Івано-Франківської області.

       Відповідно до графіку роботи обласного методичного об′єднання викладачів англійської мови закладів фахової передвищої освіти Івано-Франківської області 1 листопада 2022 року було проведено засідання ОМО у вже звичному для освітян онлайн форматі.

       Головою  ОМО викладачів англійської мови Кравченко І.М. було проаналізовано роботу методичного об′єднання у 2021-2022 році та окреслено основні напрямки роботи на новий навчальний рік. Викладачі підтримали пропозицію щодо актуальності роботи над питанням «Підвищення професійної компетентності викладача як складова успішного формування іншомовної комунікативної компетентності студента в умовах викликів сучасності» та затвердили план роботи на 2022-2023 н.р. Окремим питанням було винесено  обговорення роботи з обдарованими студентами, зокрема, стан підготовки до проведення предметної олімпіади з англійської мови.

       Ми живемо у складний  період, але кожен на своєму робочому місці робить все можливе, щоб бути максимально корисним. Як організувати процес навчання у таких умовах, як зменшити стресову ситуацію, у якій ми та наші студенти живемо вже вісім місяців? Досвідом організації та проведення занять з англійської мови поділилась Кравченко І.М. у доповіді-рефлексії   «Особливості організації навчального процесу в умовах дії воєнного стану: психологічний аспект. Мій досвід».

         Викладачі погодились із пропозицією про необхідність ділитись з колегами  ресурсами як  на професійну тематику, так і  такими джерелами, які допомагають підтримувати внутрішній особистісний баланс людини.

Голова ОМО    І.М Кравченко.