УКРАЇНА В ОСІННЬОМУ ВІНКУ» (виставка творчих робіт)

Такої осені сумної

Давно вже не було в житті.

Вона прогіркла вся війною

І тягарем крокує по землі.

А інколи мені здається,

Що це все сон страшний і він мине,

Що осінь знову щиро посміхнеться

І добру звістку Україні принесе.

Мар’яна Чаплигіна

Сумна цьогоріч осінь. Війна…. Скільки болю, ненависті, самотності і смерті у цьому слові. Однак, кожен із нас живе надією і вірою у нашу перемогу. Україна БУЛА, Є і БУДЕ! Кожен із нас упевнено тримає оборону на своєму фронті. Незважаючи на складний воєнний час, у якому живемо, кожен із нас робить все можливе заради ПЕРЕМОГИ. Наша талановита молодь – незламна й нескорена!

Виставку «Україна в осінньому вінку» організували студенти третього курсу спеціальності «Початкова освіта» Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника під керівництвом викладачки Оксани Цюняк.

На відкритті виставки були присутні директор коледжу Юрій Москаленко, заступниця директора Тетяна Полякова, завідувачка педагогічного відділення Людмила Ликтей, завідувачка відділення дошкільної освіти Оксана Сидорук, голова  циклової комісії Катерина Гоцуляк, викладачі коледжу Світлана Довбенко, Марія Багрій, Тетяна Стамбульська, Ірина Кравченко, Мар’яна Рудейчук, Олена Скиданчук, Ірина Стребкова, Роксолана Павелко, Тетяна Гоцанюк, а також студенти коледжу.

Символічною є назва виставки, оскільки представлені в експозиції вироби дійсно вражають своїм тематичним та мистецьким різнобарв’ям, майстерністю виконання, глибоким змістом та оригінальністю. Третьокурсники презентували композиції, виготовленні на заняттях з «Методики трудового навчання з практикумом». У роботах студентів Україна постає у вічному й нетлінному образі жінки-матері, що прийшов до нас крізь віки. Кожна представлена робота заслуговувала на увагу і похвалу. Присутні мали змогу поринути в незабутній дивосвіт прекрасного, замислитися над майбутньою долею України, ВІЛЬНОЇ І НЕЗАЛЕЖНОЇ, усвідомити, що вона живе в серці кожного з нас.

 

Ми разом відбудуємо руїну –

І правда буде, воля і краса! (Ольга Ходацька)

 

https://www.facebook.com/100055140144740/videos/3380758718915702

https://www.facebook.com/100042731543672/videos/1105813046965748