Засідання Педагогічної ради

27.10.2022 року, у відповідності до плану роботи коледжу, відбулося чергове засідання Педагогічної ради Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, під час якого було розглянуто низку важливих питань.

Роботу засідання розпочав директор коледжу Юрій Москаленко, який ознайомив колег із порядком денним.

Методист коледжуОксана Гавадзин доповіла про атестацію педагогічних працівників у 2023 році, акцентуючи увагу на виконанні атестаційною комісією заходів з підготовки і проведення атестації педагогічних працівників відповідно до графіка роботи комісії. Для систематизації педагогічної діяльності у міжатестаційний період викладачами, які атестуватимуться, створюватимуться портфоліо.

Про стан забезпечення контролю за виконанням індивідуальних навчальних планів студентами, яким надано індивідуальний графік навчання, проінформували завідувачі відділень коледжу Ликтей Л.М., Сидорук О.М., Наконечна І.М., Глушко В.І.

Директор коледжу Юрій Москаленко наголосив на важливості наповнення вебсайту коледжу інформацією та документацією, передбаченою Законами України «Про освіту», «Про фахову передвищу освіту». Запропоновано створення комісії з контролю оновлення інформації на сайті.

У ході засідання педради розглянуто питання щодо кадрового забезпечення освітнього процесу коледжу в Єдиній державній електронній базі з питань освіти. Зі станом оновлення інформації в ЄДБО ознайомила усіх присутніх інженер-програміст Гоцанюк Т.В.

Насамкінець Юрій Москаленко побажав усім плідної праці та спокійного і мирного неба над головою.