МУЗИКА В КІНО

В рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи екранного та сценічного мистецтва», 04 жовтня 2022 року фахівцями відділу літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка у співпраці з доценткою кафедри «Сценічного мистецтва і хореографії» Навчально-наукового інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Оксаною Федорків, проведено інформаційну годину.

Слухачами лекторію стали студенти 4 курсу спеціальності 013 Початкова освіта Івано-Франківського фахового коледжу. Під час зустрічі працівники відділу літератури з питань мистецтва продемонстрували уривки з фільмів відзнятих членами Івано-Франківського осередку Національної спілки кінематографістів України. На основі побаченого та почутого було проведено аналіз матеріалу про музику в кіно та її вплив на глядача.

Кожен з присутніх мав можливість поділитися власними думками. Разом із тим, студентів ознайомлено із фаховою та пізнавальною мистецькою літературою з фондів бібліотеки. Цікавим доповненням до заходу стала віртуальна екскурсія структурними підрозділами книгозбірні під час якої студенти почерпнули багато корисної інформації.