Захист виробничої (технологічної) практики на спеціальності “Готельно-ресторанна справа”

Метою виробничої (технологічної) практики є закріплення знань з теоретичних курсів циклу професійної і практичної підготовки та опанування студентом основ організаційно-управлінської та фінансово-економічної діяльності закладу готельно-ресторанного господарства.

24 червня, в п’ятницю відбувся захист виробничої (технологічної) практики, яку проходили студенти ІІ-го курсу спеціальності “Готельно-ресторанна справа” в період з 06 червня по 24 червня 2022 року під керівництвом викладачів коледжу,  керівників-методистів практики Максим’юк Н.М. та Павлюк С.М.  

Із вступним словом виступила заступниця директора з навчально-виробничої роботи Марта Ярославівна Чупровська, яка побажала студентам успішно захистити практику.

Результати практики були підтверджені презентаційними проектами. Усі студенти презентували свої роботи, які підтвердили якість проходження виробничої практики.

Найважливішим підсумком, який був зроблений – для майбутнього працівника готельно-ресторанної справи одним з головних завдань є засвоєння професійних компетентностей, тільки в практичній діяльності.