День відкритих дверей на спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у Верховині

Відбулась офлайн зустріч викладачів Івано-Франківського фахового коледжу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» із випускниками 9-х класів, які планують вступати на дану спеціальність. Ми раді, що у нелегкий час для нашої країни, підростаюче покоління розуміє своє місце у суспільстві і вирішує здобувати потрібний фах, який допоможе спільно відбудувати рідну Україну.

Зі вступним словом до абітурієнтів та їх батьків звернувся завідувач навчально-методичним кабінетом – Василь Іванович Глушко. У відеоролику до всіх звернулись наші відважні студенти з передової, зокрема студент ІІІ курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Григорій, який ще вчора несміливо відповідав на заняттях, а сьогодні мужньо захищає нашу державу.

Загальну інформацію про дану спеціальність, проходження практики, співпрацю з місцевими готельно-ресторанними комплексами розповіла викладач спецпредметів та керівник практики Наталія Миколаївна Максим’юк.

З умовами вступу у 2022 році ознайомила присутніх секретар відбіркової приймальної комісії, викладач англійської мови – Галина Юріївна Яцків. Викладачі української мови Галина Михайлівна Гавучак та Сніжана Михайлівна Николюк підготували роз’яснення як відбуватиметься  індивідуальна усна співбесіда з української мови, а також Галина Михайлівна наглядно пояснила цю інформацію вступникам. Голова циклової комісії, Світлана Миколаївна Павлюк, ознайомила абітурієнтів з правилами написання мотиваційного листа, який у цьому році є обов’язковим при вступі. Усі викладачі охоче відповіли на питання вступників та їхніх батьків.

Віримо, що Україна переможе! Знаємо, що спільними зусиллями досягнемо успіху! Робимо усе можливе, щоб наші студенти мали тільки найкращі спогади про навчання в коледжі. Чекаємо наших вступників у липні та сподіваємось, що спеціальність «Готельно-ресторанна справа» допоможе їм реалізуватись у житті!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!