ЗАХИСТ ПЕРЕДДИПЛОМНОЇ ПРАКТИКИ

10 червня 2022р. – звичайний день літа. Та він став особливим для студентів IV курсу спеціальності «Дошкільна освіта», адже в цей день відбувся захист виробничої Переддипломної практики. Студенти вкотре підтвердили народний вислів – «Не словом, а ділом!» Хто що б не казав, а ця практика дійсно була особливою! Хоч і у вже звичному онлайн-форматі Особливі завдання, особливі рішення та найважливіше – особливий досвід, який дала не тільки «Переддипломна» практика, а й усі, які були до неї.

 Ми щиро дякуємо кожному, хто вселяв у наші серця любов до майбутньої професії. Кожному, хто за 4 роки став не просто викладачем. а наставником, близьким другом: Чупровській Марті Ярославівні – заступниці директора коледжу з навчально-виробничої роботи, Селепій Оксані Дмитрівні – голові циклової комісії професійно-практичної підготовки спеціальності «Дошкільна освіта» та методистам-керівникам практики.

Не новина, що у кожного в житті виникають труднощі. Звичайно, у нас теж не обійшлося без них, але завдяки підтримці та мудрим порадам наших керівників, ми, звісно, впоралися з усім. Останній рубіж подолано! Попереду важливі іспити! Все буде Україна!