ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ КОЛЕДЖУ

23.05.2022 року, у відповідності до плану роботи коледжу, відбулося чергове онлайн-засідання Педагогічної ради Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника під час якого було розглянуто цілу низку нагальних питань. Відповідно до порядку денного, з урахуванням умов воєнного стану, Педагогічною радою коледжу розглянуто та ухвалено рішення щодо правил прийому на навчання до коледжу, затверджено списки комісій тощо. За результатами проведення Педагогічної ради, з метою належного виконання навчальних, робочих навчальних планів, графіку освітнього процесу 2021-2022 навчального року, а також на виконання розпорядження ректора Університету від 17.05.2022 р. № 76-р, адміністрацією коледжу було оприлюднено розпорядження Івано-Франківського фахового коледжу про завершення 2021-2022 навчального року. Розглянуто питання щодо оновлення ряду положень, які регламентують роботу освітнього закладу.

Директор коледжу, головуючий педагогічної ради, наголосив на важливості курсу освітнього закладу, його роботу в умовах воєнного стану. Основними доповідачами Педагогічної ради, заступниками директора Нестеренко С.В., Никораком Я.Я., Чупровською М.Я. закцентовано увагу колективу на нагальності вирішення питань щодо належного провадження вступної кампанії у 2022 році; завідувачами відділень Поляковою Т.В., Сидорук О.М., Наконечною І.М. та завідувачем навчально-методичного кабінету Глушком В.І. запропоновано чіткі кроки щодо підвищення якості освітнього процесу.

Педагогічна рада відбулася з чітким дотриманням умов регламенту  проведення та з урахуванням кворуму, що дало змогу  ухвалити усі рішення питань порядку денного.